Werken bij AVT

Stagiair

in overleg

16-40

25

Roosendaal

Stage

Hou onze klanten in beweging
Als Stagiaire bij AVT hou jij onze organisatie in beweging. Je maakt actief onderdeel uit van een familiebedrijf die gespecialiseerd en toonaangevend is op het gebied van Voertuigtechniek, Hydrauliek & Truck & Trailer, dit alles om onze klanten in beweging te houden! 

Als stagiair laten we jou naast kopiëren en koffie halen echt deel uitmaken van het bedrijf, wij houden je ontwikkeling nauwlettend in de gaten en dragen actief bij aan je professionele en maatschappelijke ontwikkeling. 
Ook het creëren en ontwikkelen van kennis & vaardigheden van (wellicht) onze toekomstig werknemers staat bij ons erg hoog in het vaandel, en hiervoor wordt dan ook veel tijd & begeleiding uitgetrokken. 
Ook deze benadering slaat uiteraard naadloos aan bij onze kernwaarden “We Know, We Care, We Create’ en hier mogen onze stagiaires dan ook volop aan bijdragen.

Hier kom je terecht
A van Tilburg B.V. (AVT), bestaat uit 18 business units met vestigingen in Waddinxveen, Moerdijk, Breda (Hazeldonk), Roosendaal & Hoogvliet. Elke business unit heeft zijn eigen specialisatie. 
AVT is gespecialiseerd op diverse technische vakgebieden maar er liggen uiteraard ook stage mogelijkheden op het gebied van: Commercie, Communicatie, Finance, ICT, HR, Marketing & Bedrijfskunde. 

Dit ga je doen
Als stagiair bedenk jij samen met ons een nuttige en uitdagende opdracht die in eerste instantie bijdraagt aan jouw ontwikkeling en daarnaast een positieve bijdrage kan leveren aan onze bedrijfsvoering. Dit alles doe je in samenwerking met het team waarin je terecht komt onder begeleiding van een erkend begeleider. 

Voordelen van AVT 
AVT biedt eerlijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en richt zich op de ontwikkeling van haar werknemers. Daarnaast maak je deel uit van een gevestigd familiebedrijf die haar uitstekende reputatie al meer dan vijftig jaar waarmaakt binnen de regio Roosendaal en ver daarbuiten. Bij AVT staan collega’s voor elkaar klaar en is de loyaliteit richting elkaar groot.  AVT staat bekend om haar familiaire sfeer wat zich op meerde manieren uit. 

Wil je toch meer weten?
Bekijk de website https://www.avt.nl/ nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met onze afdeling Personeelszaken op 00316-54 90 60 19 of via pz@avt.nl 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Ik help je graag verder! +31 165 85 20 60
pz@avt.nl Contact opnemen