Werken bij AVT

Over AVT

We Know, We Care, We Create

AVT is een echt familiebedrijf met hart voor de zaak en haar klanten, opgericht in 1966 door Arnold van Tilburg samen met zijn vrouw Bep van Tilburg-Snijders en nu uitgegroeid tot een bedrijf met 18 business units over 8 locaties waar 170 man werkzaam zijn.

Bedrijfsfilm AVT

Bekijk hieronder de bedrijfsfilm van de AVT Groep:

AVT groep kent twee divisies, automotive en industrie. De automotive divisie houd zich voornamelijk bezig met merk ongebonden onderhoud aan trucks en trailers, banden en transportkoeling in de wegtransportsector. Een groothandel truck en trailer parts voor bedrijven die zelf repareren. Binnen de divisie kennen we ook 2-tal specialisaties. Een revisie afdeling voor cilinderkoppen en brandstof motoren en een afdeling voor de productie van cardanassen.

De industrie divisie is gespecialiseerd in de hydrauliek industrie voor o.a. offshore, civiel, infra en maritiem. Van service & onderhoud tot engineering van nieuwe projecten tot het leveren van parts en hydrauliek slangen. Een moderne machine fabriek met CNC machnies en een aparte business unit voor lastechniek maken dat we een compleet dienstenpakket aan onze klant kunnen bieden.

Alle business units van de AVT groep hebben een gezamenlijk doel:

“Het equipment van onze klanten kostenefficiënt laten bewegen door leidende business units te hebben op het gebied van onderhoud, parts, ontwerp, fabricage en analyse van de data.”

 

We Know

Bij AVT hebben wij iedere dag honger naar nieuwe kennis.

 

 

We Care

Bij AVT geven wij om onze klant, elkaar, producten en omgeving.

 

 

We Create

Bij AVT zijn wij de makers van vandaag en morgen.

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Hoi, ik ben Nikki en help je graag verder! 06-54906019
pz@avt.nl Contact opnemen