Werken bij AVT

We Know

Kennis van techniek, markt en product

Onze honger naar kennis van techniek, markt en product is onze drive. De markt vraagt om bedrijven die alles kunnen bieden binnen hun vakgebied. Daarom heeft AVT alles onder één dak als het gaat om truck-, trailer en bedrijfswagens. Van onderdelen tot APK en van hydrauliekoplossingen tot onderhoudscontracten. Alles voor uw gehele wagenpark!

AVT Parts

AVT Parts is de groothandel voor truck- en trailer onderdelen en werkplaatsbenodigdheden. Al meer dan 50 jaar bieden wij een ruim assortiment truck- en trailer onderdelen aan van voornamelijk de grootste en bekendste merken zoals: WABCO, SAF, KNORR, BPW, HELLA, JOST en meer. Naast de grootste merken kunnen wij ook goede alternatieven aanbieden wanneer dit gewenst is. Ons complete salesteam helpt u graag met het verkrijgen van het juiste onderdeel.

AVT Gaston

AVT Gaston is de specialist voor Zuidwest Nederland voor laad- lossystemen en laadkleppen. AVT Gaston verzorgt de keuringen (LPK & ALK), onderhoud en reparaties voor uw laadkleppen en laadkranen. Dit doen wij op onze vestingen Moerdijk, Hazeldonk, Waddinxveen en Roosendaal. Een laadklepservice op locatie is ook geen probleem.

Tilbusoft

Het registratiesysteem wat perfect past bij bedrijven met een eigen werkplaats welke simpel en effectief is. Maar ook voor bedrijven zonder eigen werkplaats die hun wagenpark willen beheren op kosten en oproepschema’s. Ontdek de nieuwe kracht in uw werkplaats en bespaar direct op uw kosten.

Fleetcare

Fleetcare is een webapplicatie waar het wagenpark in beheerd wordt. Enkele functionaliteiten zijn:

  • Onderhoudsplanning opstellen
  • Overzichten met oproep data
  • Historie van reparaties
  • Modificaties ingeven en bijhouden
  • Reparaties ingeven die uitgevoerd moeten worden bij de eerstvolgende onderhoudsbeurt

Bij het laatste punt is een mobiele website beschikbaar. Op deze website kan de chauffeur zelf een reparatie melden. De wagenparkbeheerder krijgt hiervan een notificatie waarbij goed- of afkeuren retour gezonden kan worden.

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Hoi, ik ben Nikki en help je graag verder! 06-54906019
pz@avt.nl Contact opnemen