Werken bij AVT

We Create

Vakmensen in techniek, voor transport en hydrauliek

Met ‘in huis’ ontwikkelde producten en diensten kunnen we onze klanten toegevoegde waarde bieden en de concurrentie een stapje voorblijven. Vind snel uw weg in de uitgebreide dienstverlening van AVT.

AVT Hydauliq

De ideale partner als het gaat om hydrauliek, pneumatiek en aandrijftechniek. AVT HydrauliQ is met 50 jaar ervaring gespecialiseerd in hydrauliek, pneumatiek en aandrijftechniek. Onze producten worden gebruikt in grotere projecten binnen de Offshore, Oil & Gas, maritiem, civiele- en industriële industrie, veelal ontwikkeld in (co-) engineering. Alles gebeurt in eigen hand, van engineering en fabricage tot en met testen en installatie op locatie. AVT HydrauliQ denkt mee in het ontwerp, komt met slimme oplossingen en kan tevens complete hydraulische systemen ontwikkelen en uitvoeren.

AVT Metaal

AVT Metaal is uw partner als het gaat om uw CNC draai- en freeswerk. Van assen tot flenzen, van blokken tot manifolds, van tandwielen tot speciale nippels. Onze passie voor techniek ziet u terug in de kwaliteit die we leveren en de snelheid waarmee we dat doen. Met 50 jaar ervaring en kennis van machinaal draaiwerk denken wij met u mee over elke potentiële verbetering of besparing. AVT Metaal kan grote volumes uitgangsmateriaal inkopen, waaronder alle soorten staal, roestvrij (roestvast) staal, 17PH4 en aluminium.

Wheelspinner

De Wheelspinner laat een onbelast wiel van een auto, bus, vrachtwagen, aanhanger of oplegger draaien op een hoge snelheid. Zo kunt u snel en eenvoudig vaststellen of er wiellagers versleten zijn.

  • Veilig in gebruik
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvrij

AVT Systems

AVT Systems is gespecialiseerd in het seriematig produceren van cilinders, manifolds & leidingen. Door middel van de QRM werkmethodiek zijn we in staat korte doorlooptijden aan te bieden.

Naast de serieproductie werken we nauw samen met de engineering van AVT HydrauliQ voor specifieke klant oplossingen. Na het bouwen van een prototype en uitvoerige functionele testen kunnen wij deze oplossingen seriematig bouwen. Voorbeelden zijn panelenbouw, specifieke hydraulische kits en niet te vergeten onze eigen AVT Wheelspinner.

 

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Hoi, ik ben Nikki en help je graag verder! 06-54906019
pz@avt.nl Contact opnemen