Werken bij AVT

Bedrijfswagenmonteur

40

Roosendaal

A. van Tilburg BV (AVT) is een allround familiebedrijf bestaande uit een Technische Handelsonderneming, een divisie Hydrauliek en vier gespecialiseerde Truck- en Trailerservices, te weten in Roosendaal, Breda (Hazeldonk), Moerdijk en Waddinxveen. Onze Truck- en Trailerservices zijn moderne werkplaatsen en zijn gespecialiseerd in reparaties en onderhoud aan getrokken en trekkend materieel. Wij zijn merk ongebonden, waardoor elk merk bedrijfswagen bij ons terecht kan voor alle service, reparatie, onderhoud en keuringen. Deze functie betreft onze vestiging de Kort Trailerservice (KTS) in Roosendaal.

Hou onze klanten in beweging
Als trailermonteur bij de Kort Trailerservice (KTS) zie je oplossingen als niemand anders. Je maakt actief onderdeel uit van een familiebedrijf die gespecialiseerd en toonaangevend is op het gebied van Voertuigtechniek, Hydrauliek & Truck & Trailer. Dit alles om onze klanten in beweging te houden!  AVT werkt hierom met een grote diversiteit aan technieken. De ene dag buig je je namelijk over oude toegepaste technieken en de andere dag vind je mogelijk het wiel opnieuw uit.
Vandaar onze kernwaarden: We Know, We Care, We Create, waar al onze medewerkers volop de mogelijkheid krijgen om aan bij te dragen.

Hier kom je terecht
De Kort Trailerservice is een sterke speler op het gebied van merk ongebonden onderhoud van trucks & trailers. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties en onderhoud aan getrokken en trekkend materieel. In Roosendaal kom je terecht in een klein maar hecht team, met een grote diversiteit aan werkzaamheden.

Dit ga je doen
Als trailermonteur voer je (zelfstandig) onderhoud en reparaties uit aan trailers, bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel. Dit met één doel: de tevredenheid van de klant. De werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend, problemen zijn soms complex waarbij nauwkeurigheid, kennis & vakmanschap nodig zijn om deze op te lossen.

Voordelen van AVT
AVT biedt eerlijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en heeft de ontwikkeling van haar werknemers hoog in het vaandel staan. Daarnaast maak je deel uit van een gevestigd familiebedrijf die haar uitstekende reputatie al meer dan vijftig jaar waarmaakt binnen de regio Roosendaal en ver daarbuiten. Bij AVT staan collega’s voor elkaar klaar en is de loyaliteit richting elkaar groot. AVT staat bekend om haar familiaire sfeer wat zich op meerdere manieren uit.

Wil je toch meer weten?
Bekijk de website https://www.avt.nl/ nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met Personeelszaken via pz@avt.nl of via +31 654 90 60 19.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Hoi, ik ben Nikki en help je graag verder! 06-54906019
pz@avt.nl Contact opnemen