Werken bij AVT

We Care

Geven om mensen, producten en elkaar

Bij AVT doen we er alles aan om onze klanten te ondersteunen. Van onderhoud en reparatie tot keuringen en verhuur. We zorgen ervoor dat onze klanten blijven draaien!

AVT Truck & Trailer

AVT Truck&Trailer is een modern gespecialiseerd bedrijf in reparaties en onderhoud aan getrokken en trekkend materieel. Met drie vestigingen in West Brabant en één in Waddinxveen zorgt ons gespecialiseerd personeel voor een professionele aanpak van de werkzaamheden, zodat stilstand voor u tot een minimum beperkt blijft.

AVT Tankservice

AVT Tankservice verzorgt het complete onderhoud en keuringen (ADR en VLG) aan tanktrailers en tankcontainers. Het onderhoud aan dit type transport vergt meer specialistische kennis ten opzichte van andere type voertuigen. Zo is AVT Tankservice aangesloten bij, en in bezit van, het SIR-certificaat voor hoge druk en druk/vacuüm, afkomstig van de Stichting Industriële Reiniging. Tijdens de jaarlijkse audit wordt bekeken of we voldoen aan de juiste normen en eisen.

AVT Hydrauliek

In zo’n 50 jaar hebben we ons ontwikkeld tot ware specialisten op het gebied van (mobiele) hydrauliek. In de werkplaats beschikken wij over diverse gereedschappen om cilinders van alle verschillende bouwtypen en grootte te repareren. Met speciale spangereedschappen en eventueel ‘custom made tools’ kunnen wij bijna alle cilinders (de)monteren, ook als deze door beschadiging of corrosie niet meer in originele staat verkeren.

AVT Revisie

Een motorrevisie zorgt ervoor dat uw motor er weer een hele tijd tegenaan kan. Het meest gereviseerde onderdeel van een motor is de cilinderkop. Het motorrevisie team van AVT Revisie is gespecialiseerd in het herstellen en reviseren van motoren van auto’s, bedrijfswagens en trucks. Motoren van landbouwvoertuigen of industriemotoren kunnen ook door AVT Revisie worden gereviseerd.

AVT Verhuur

Als extra service verhuurt AVT meeneemheftrucks. Wij hebben drie heftrucks van het type Z2-3-2035. Deze hebben een hefvermogen van 2000 kg, max hefhoogte van 3500 mm en een eigengewicht van 1700 kg.

AVT Bandenservice

Binnen de AVT groep hebben we een bandenbedrijf. Op deze vestiging verzorgen we het complete banden management voor uw vloot. Dit begint met een intakegesprek en dan volgt er een plan van aanpak met bijvoorbeeld een regelmatige controle op locatie. Vandaaruit stellen we het voor uw vervoer optimale bandenmanagement samen. Denk hierbij aan uitlijnen, bandenspanning, wisselen op de as en tussen de assen, opsnijden, herprofilering en ook het leveren van nieuwe banden. Dit wordt georganiseerd vanuit onze locatie in Breda in een eigen werkmaatschappij AVT Bandenservice BV en is beschikbaar op alle vestigingen van AVT.

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Hoi, ik ben Nikki en help je graag verder! 06-54906019
pz@avt.nl Contact opnemen