Werken bij AVT

Bedrijfswagenmonteur

32-40

MBO2

25

Breda

Voor onze vestiging in Hazeldonk zijn wij op zoek naar een Bedrijfswagenmonteur. Ben jij die monteur die enthousiast wordt van truck en trailers? Lees dan snel de vacature en join team AVT!

Wat ga je doen?
Als bedrijfswagenmonteur ben je verantwoordelijk en voer je (zelfstandig) onderhoud en reparaties uit aan bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel. Dit met het doel: het voertuig weer op en top en naar tevredenheid van de klant weer op de weg te zetten. De werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend, problemen zijn soms complex waarbij nauwkeurigheid, kennis en vakmanschap nodig zijn om deze op te lossen.
- Constructiewerkzaamheden;
- Onderhoudswerkzaamheden;
- Repareren;
- Reviseren.
 
Wie zoeken wij?
Jij hebt een passie voor techniek. Als persoon ben jij praktisch ingesteld en beschik jij over technisch inzicht. Een probleem los je het liefst zelf op, maar je vraagt hulp wanneer dat nodig is.
- Je hebt een afgeronde EBAT opleiding en affiniteit met de trasportsector.
- Je beschikt over de technische kennis omtrent bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel en je hebt bij voorkeur ervaring met deze.
- Het kunnen uitvoeren van APK1 & Tachograaf keuringen is een absolute pre.
 
Wat bieden wij?
  • Je ontvangt een marktconform salaris
  • 24 vakantiedagen (met mogelijkheid tot bijkopen)
  • Super gemotiveerd team en collega’s
  • Werkplek in een stabiel familiebedrijf
  • De leukste uitjes, borrels en verrassingen als blijk voor jouw inzet en waardering.
 
Waarom werken bij AVT?
AVT Truck- en Trailerservice is ruim 55 jaar een familiebedrijf in de truck- en trailerservice. We hebben vakmensen in dienst of we leiden ze zelf op. Alles is mogelijk. Als je je wilt ontwikkelen ben je bij AVT op het juiste adres. Erkend leerbedrijf, leermeesters in dienst die de jeugd opleiden tot vakmensen!
We bieden alles in onder 1 dak voor wat betreft trucks- en trailers. Van schadeherstel tot nieuwbouw, van reparatie tot onderhoud en keuringen, van opbouwen tot slangen en koppelingen. Zowel de grote en kleine vervoerders zijn onze klant, maar ook de afvalverwerkers en de kleine zelfstandige om de hoek. Als familiebedrijf ademen wij de familiesfeer en het wij-gevoel. Jij bent onderdeel van onze familie! Dit uit zich zelfs in de scanners die voorzien zijn van je naam met foto.. Bij ons ben je absoluut geen nummer maar een familielid. AVT heeft vestigingen in Roosendaal, Moerdijk, Breda (Hazeldonk) en Hoogvliet.
 
Wil je meer weten?
Bekijk de website www.werkenbijavt.nl nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met Personeelszaken via pz@avt.nl of via +31 654 90 60 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Hoi, ik ben Nikki en help je graag verder! 06-54906019
pz@avt.nl Contact opnemen