Werken bij AVT

Bedrijfswagenmonteur

32-40

MBO2

25

Breda

Vacatureomschrijving
Als bedrijfswagenmonteur ben je verantwoordelijk en voer je (zelfstandig) onderhoud en reparaties uit aan bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel. Dit met het doel: het voertuig weer op en top en naar tevredenheid van de klant weer op de weg te zetten. De werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend, problemen zijn soms complex waarbij nauwkeurigheid, kennis en vakmanschap nodig zijn om deze op te lossen.
- Constructiewerkzaamheden;
- Onderhoudswerkzaamheden;
- Repareren;
- Reviseren.
 
Functie eisen
Wij vragen:
Jij hebt een passie voor techniek. Als persoon ben jij praktisch ingesteld en beschik jij over technisch inzicht. Een probleem los je het liefst zelf op, maar je vraagt hulp wanneer dat nodig is.
- Je hebt een afgeronde EBAT opleiding en affiniteit met de trasportsector.
- Je beschikt over de technische kennis omtrent bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel en je hebt bij voorkeur ervaring met deze.
-
Het kunnen uitvoeren van APK1 & Tachograaf keuringen is een absolute pre.
 
Aanbod
Wij bieden:
- Een veelzijdige, afwisselende en technische functie;
- Reiskostenvergoeding woon-werk verkeer;
- Goede pensioenregeling;
- Bij goed functioneren een vast contract;
- Een baan in een klein en leuk team;
- Een afwisselende baan in een groeiende en innovatieve organisatie;
- Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden (zowel intern als extern). -
- Opleidingen middels een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
- Een uitstekend salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
- Een moderne werkplaats;
- Buiten werktijd ondernemen we ook leuke dingen en wordt de gezellige trend voortgezet.
 
Waarom werken bij AVT?
AVT Truck- en Trailerservice is ruim 55 jaar een familiebedrijf in de truck- en trailerservice. We hebben vakmensen in dienst of we leiden ze zelf op. Alles is mogelijk. Als je je wilt ontwikkelen ben je bij AVT op het juiste adres. Erkend leerbedrijf, leermeesters in dienst die de jeugd opleiden tot vakmensen!
We bieden alles in onder 1 dak voor wat betreft trucks- en trailers. Van schadeherstel tot nieuwbouw, van reparatie tot onderhoud en keuringen, van opbouwen tot slangen en koppelingen. Zowel de grote en kleine vervoerders zijn onze klant, maar ook de afvalverwerkers en de kleine zelfstandige om de hoek. Als familiebedrijf ademen wij de familiesfeer en het wij-gevoel. Jij bent onderdeel van onze familie! Bij ons ben je absoluut geen nummer maar een familielid. AVT heeft vestigingen in Roosendaal, Waddinxveen, Moerdijk, Breda (Hazeldonk) en Hoogvliet.
 

Wil je meer weten?
Bekijk de website www.werkenbijavt.nl nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met Personeelszaken via pz@avt.nl of via +31 654 90 60 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Hoi, ik ben Nikki en help je graag verder! 06-54906019
pz@avt.nl Contact opnemen