Werken bij AVT

Magazijnmedewerker Roosendaal

in overleg

40

VMBO

25

Roosendaal

Magazijnmedewerker Roosendaal

Breed inzetbare magazijnmedewerker gezocht

Hier kom je terecht.
Als allround magazijnmedewerker draag jij bij aan de bloei en groei van AVT. In dit team werk je nauw samen met vrijwel elke operationele afdeling. Doel hierbij is om het magazijn zo op orde te hebben dat elke operatie zijn doorgang kan vinden. 

Dit ga je doen.
Je werkzaamheden zijn divers en niet eentonig. Je bent verantwoordelijk voor alle taken op de werkvloer zoals; het laden en lossen van goederen, voorraadcontrole, goederen controle en het werken met een warehouse management systeem. 

Waarom AVT?
AVT biedt eerlijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een gevestigd familiebedrijf die haar reputatie al meer dan vijftig jaar waarmaakt binnen de regio Roosendaal en ver daarbuiten. Bij AVT staan collega's voor elkaar klaar en is de loyaliteit richting elkaar groot, en blijven medewerkers daarom vaak erg lang werkzaam voor het bedrijf.

Hier worden wij extra blij van
In deze functie is het multifunctioneel inzetbaar zijn de belangrijkste pre, daarnaast is enige computerkennis ook een voordeel. 

Belangrijker vinden wij het dat je positief en leergierig bent, je werkt inmiddels in een team. 

Herken jij je in bovenstaand profiel en sta je open voor een kennismakingsgesprek neem dan vooral contact met ons op. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Ik help je graag verder! +31 165 85 20 60
pz@avt.nl Contact opnemen