Werken bij AVT

Weekendhulp

8

Waddinxveen

A. van Tilburg BV (AVT) is een allround familiebedrijf bestaande uit een Technische Handelsonderneming, een divisie Hydrauliek en vier gespecialiseerde Truck- en Trailerservices, te weten in Roosendaal, Breda (Hazeldonk), Moerdijk en Waddinxveen. Onze Truck- en Trailerservices zijn moderne werkplaatsen en zijn gespecialiseerd in reparaties en onderhoud aan getrokken en trekkend materieel. Wij zijn merk ongebonden, waardoor elk merk bedrijfswagen bij ons terecht kan voor alle service, reparatie, onderhoud en keuringen. Deze functie betreft onze vestiging Waddinxveen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Een enthousiaste en flexibele weekendhulp;
  • Je vindt vrachtwagens leuk;
  • Je hebt zin om de handen uit de mouwen te steken.

    Wat bieden wij?

  • Een leuke vergoeding;
  • Een werkplek waar jij nog meer kan leren over truck- en trailers;
  • Een gezellige en collegiale werkomgeving
Spreekt jou dit aan en herken je jezelf hierin? Als je interesse hebt kun je contact opnemen met onze HR-afdeling. Te bereiken via mailadres pz@avt.nl of via 0165-852064. Natuurlijk kan je ook bellen naar de chef werkplaats Wilco van den Berg, 06-54900099 of kom langst bij onze vestiging aan de Transportweg 5 te Waddinxveen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Ik help je graag verder! +31 165 85 20 60
pz@avt.nl Contact opnemen