Werken bij AVT

Technisch Projectleider

in overleg

40

HBO

25

Roosendaal

Technisch Projectleider

Technisch Projectleider met een neusje voor commercie 
Als Projectleider bij AVT, maak je actief onderdeel uit van een familiebedrijf die gespecialiseerd en toonaangevend is in diverse technieken. AVT wilt zoveel mogelijk mensen bekend maken met haar unieke, professionele & service gerichte werkwijze. Vandaar dat wij uiteraard op zoek naar nog meer klanten & projecten, die wij blij kunnen maken met onze dienstverlening. Als (functie) draag jij hier effectief aan bij, want hoe meer klanten en projecten, hoe meer beweging, wat voor niemand slecht is!

Hier kom je terecht
Als Projectleider Hydrauliek binnen AVT begeleid je projecten van A tot Z en draag je ook effectief bij aan de commerciële groei van de afdeling. In dit team werk je nauw samen in een team met diverse werkzaamheden.  
Doel hierbij is om de hydraulische markt te veroveren middels een excellente service, waarbij uitdagingen niet uit de weg worden gegaan. 

Dit ga je doen
Je werkzaamheden zijn divers. Zo handel je projecten van begin tot eind af, met de daarbij horende werkzaamheden. Denk hierbij aan; adviseren, inkopen, verkopen, het begeleiden van projecten en de administratieve afhandeling hiervan. Daarnaast wordt je geacht op verschillende niveaus te kunnen schakelen en samenwerken. Met het oog op (commerciële) groei. 

Voordelen van AVT 
AVT biedt eerlijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast maak je deel uit van een gevestigd familiebedrijf die haar uitstekende reputatie al meer dan vijftig jaar waarmaakt binnen de regio Roosendaal en ver daarbuiten.  Bij AVT staan collega’s voor elkaar klaar en is de loyaliteit richting elkaar groot. 

Hier worden wij extra blij van
In deze functie is het kunnen lezen van technische tekeningen en kennis van hydrauliek een pre. Hetzelfde geld voor een afstudeerrichting/werkervaring in de technische sectoren denk hierbij bijvoorbeeld aan; Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde & Mechatronica. 
Ben je daarnaast positief ingesteld, communicatief in staat professioneel over te komen (Nederlands, Engels en wellicht Duits), vriendelijk, loyaal, empathisch, commercieel en in staat om zelfstandig in een team te functioneren. Dan kom je heel dicht in de buurt van de ideale match en plannen wij graag een kennismakingsgesprek met je in.

Wil je toch meer weten?
Bekijk de website https://www.avt.nl/ nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met Personeelszaken via pz@avt.nl of op 00316-54 90 60 19. 


 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Ik help je graag verder! +31 165 85 20 60
pz@avt.nl Contact opnemen