Werken bij AVT

Stagiair Marketing

In overleg

Roosendaal

Hou onze klanten in beweging
Als stagiair(e) bij AVT hou jij onze organisatie in beweging. Je maakt actief onderdeel uit van een familiebedrijf die gespecialiseerd en toonaangevend is op het gebied van Voertuigtechniek, Hydrauliek en Truck & Trailer, dit alles om onze klanten in beweging te houden!
Als stagiair(e) laten we jou naast kopiëren en koffie halen echt deel uitmaken van het bedrijf, wij houden je ontwikkeling nauwlettend in de gaten en dragen actief bij aan je professionele en maatschappelijke ontwikkeling.
Ook het creëren en ontwikkelen van kennis & vaardigheden van (wellicht) onze toekomstige werknemers staat bij ons erg hoog in het vaandel, en hiervoor wordt dan ook veel tijd & begeleiding voor uitgetrokken.
Ook deze benadering slaat uiteraard naadloos aan bij onze kernwaarden “We Know, We Care, We Create’ en hier mogen onze stagiaires dan ook volop aan bijdragen.

Hier kom je terecht
Jij als stagiair(e) komt te werken binnen AVT Beheer, dit onderdeel van de organisatie is gevestigd in Roosendaal en beheert en ondersteunt alle andere bedrijven van AVT. Je werkt samen met de Marketing & Sales manager die jou zal meenemen met de werkzaamheden op het gebied van marketing.

Dit ga je doen

  • Voorbereiden van mailingen naar onze klanten;
  • Website optimalisatie van diverse AVT bedrijven door middel van Google analytics;
  • Voorbereiden van promotie materialen;
  • Meedenken in diverse marketing concepten;
  • Maken van landingspagina’s;
  • Kennis opdoen van Google Adwords;
  • Bijdrage aan de diverse social media kanalen per AVT bedrijf;
  • Ontwikkeling van nieuwe websites.

Voordelen van AVT 
Je maakt deel uit van een gevestigd familiebedrijf die haar uitstekende reputatie al meer dan vijftig jaar waarmaakt binnen de regio Roosendaal en ver daarbuiten. Bij AVT staan collega’s voor elkaar klaar en is de loyaliteit richting elkaar groot. AVT staat bekend om haar familiaire sfeer wat zich op meerdere manieren uit.

Wil je toch meer weten?
Bekijk de website https://www.avt.nl/ nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met Personeelszaken via pz@avt.nl of via
+31 654 90 60 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Ik help je graag verder! +31 165 85 20 60
pz@avt.nl Contact opnemen