Werken bij AVT

Meewerkend Voorman Monteur

32-40

MBO3

24

Waddinxveen

Meewerkend Voorman/Bedrijfswagenmonteur

Hou onze klanten in beweging
Als meewerkend voorman bij AVT Truck & Trailer zie je oplossingen als niemand anders. Je maakt actief onderdeel uit van een familiebedrijf die gespecialiseerd, en toonaangevend, is op het gebied van Voertuigtechniek, Hydrauliek en Truck & Trailer, dit alles om onze klanten in beweging te houden!
AVT werkt hierom met een grote diversiteit aan technieken. De ene dag buig je je namelijk over oude toegepaste technieken en de andere dag vind je mogelijk het wiel opnieuw uit.
Vandaar onze kernwaarden: We Know, We Care, We Create, waar al onze medewerkers volop de mogelijkheid krijgen om aan bij te dragen.

Hier kom je terecht
AVT Truck & Trailer is een sterke speler op het gebied van merk ongebonden onderhoud van trucks & trailers. AVT heeft vestigingen in Moerdijk, Waddinxveen, Breda (Hazeldonk) & Roosendaal, alle vestigingen zijn gespecialiseerd in reparaties en onderhoud aan getrokken en trekkend materieel.
In Waddinxveen kom je terecht in een klein maar hecht team, met een grote diversiteit aan werkzaamheden.

Dit ga je doen
Als meewerkend voorman werk je mee aan de dagelijkse werkzaamheden en je coach en begeleidt waar nodig de monteurs. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor onze klanten & monteurs en hierin de commerciële schakel tussen geconstateerde gebreken en het verkopen van werkzaamheden. Je draagt zorg voor de planning, volgt bestellingen op voert de eindcontrole op werkzaamheden uit, daarnaast ben je bij afwezigheid van de leidinggevende vestiging Waddinxveen verantwoordelijk voor de gehele vestiging.

Voordelen van AVT
AVT biedt eerlijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en heeft de ontwikkeling van haar werknemers hoog in het vaandel staan. Daarnaast maak je deel uit van een gevestigd familiebedrijf die haar uitstekende reputatie al meer dan vijftig jaar waarmaakt binnen de regio Roosendaal en ver daarbuiten. Bij AVT staan collega’s voor elkaar klaar en is de loyaliteit richting elkaar groot. AVT staat bekend om haar familiaire sfeer wat zich op meerdere manieren uit.


Wil je toch meer weten?
Bekijk de website https://www.avt.nl/ nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met Personeelszaken via pz@avt.nl of via +31 654 90 60 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Hoi, ik ben Nikki en help je graag verder! 06-54906019
pz@avt.nl Contact opnemen