Werken bij AVT

Medewerker verkoop binnendienst

Roosendaal

Vacatureomschrijving
Als Commercieel Medewerker Binnendienst werk je nauw samen met de Business unit manager, leveranciers, transporteurs, monteurs & de andere relevante collega's. Doel is om commerciële groei te realiseren en haar goede reputatie te bewaken. Je bent verantwoordelijk voor de omzet van Hydrotek. Verder zal je takenpakket uit het volgende bestaan: 
Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten;
- Je geeft het juiste en eerlijke advies in samenspraak met de werkplaats specialisten;
- Het klantcontact leg je gedisciplineerd en adequaat vast in een rapportage en deze overleg je structureel in het tweewekelijks overleg met je team;
- Je bent verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van offertes;
- Je helpt secundair je collega’s binnen Hydrotek waar zij jouw kwaliteiten kunnen gebruiken.
 
Functie eisen
Jij hebt een passie voor klantencontact en je bent communicatief professioneel (Nederlands, Engels en eventueel Duits). Verder is het belangrijk dat je enige ervaring hebt in de verkoop en je commercieel bent ingesteld. 
 
Aanbod
Wij bieden:
- Een veelzijdige, afwisselende functie;
- Bij goed functioneren een vast contract;
- Een baan in een klein en leuk team;
- Opleidingen middels een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
- Een uitstekend salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
- Gezellige bedrijfsuitjes en wekelijkse borrel.
 
Waarom werken bij Hydrotek?
Hydrotek is in haar ruim 10 jaar uitgegroeid tot een Benelux opererende groothandel geworden op het gebied van hydraulische slangen en toebehoren met haar centraal magazijn in Roosendaal. Wij hanteren het principe A-kwaliteit producten te leveren tegen messcherpe prijzen van voornamelijk Europese fabrikanten die ISO 9001 gecertificeerd zijn en produceren volgens de DIN en SAE normering. Hydrotek haar service is gericht op het compleet ontlasten van haar klanten, hierin maken zij dagelijks het verschil. Dit alles gebeurt in een hecht & jong team waarin sfeer & samenwerken voorop staan. Ook is er te allen tijde ruimte voor nieuwe frisse ideeën om op deze manier samen Hydrotek B.V. naar een hoger plan te tillen. Als onderdeel van AVT zijnde zit er ruim 55 jaar aan kennis binnen waar onze klanten dankbaar gebruik gaan maken.
 
Als familiebedrijf ademen wij de familiesfeer en het wij-gevoel. Jij bent onderdeel van onze familie! Bij ons ben je absoluut geen nummer maar een volwaardig familielid.
 
Wil je meer weten?
Bekijk de website
www.werkenbijavt.nl nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met Personeelszaken via pz@avt.nl of via +31 654 90 60 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Hoi, ik ben Nikki en help je graag verder! 06-54906019
pz@avt.nl Contact opnemen