Werken bij AVT

Bedrijfswagenmonteur

32-40

MBO2

25

Breda

Hou onze klanten in beweging
Als bedrijfswagenmonteur bij AVT Truck & Trailer zie je oplossingen als niemand anders. Je maakt actief onderdeel uit van een familiebedrijf wat gespecialiseerd en toonaangevend is op het gebied van Voertuigtechniek, Hydrauliek enTruck & Trailer Service. Dit alles om onze klanten in beweging te houden!

AVT werkt hierom met een grote diversiteit aan technieken. De ene dag buig je je namelijk over oude toegepaste technieken en de andere dag vind je mogelijk (letterlijk) het nieuwe wiel aan de wagen uit.
Vandaar onze kernwaarden: We Know, We Care, We Create, waar al onze medewerkers volop de mogelijkheid krijgen om aan bij te dragen.

Hier kom je terecht
AVT Truck & Trailer is een sterke speler op het gebied van merk ongebonden onderhoud van trucks & trailers. AVT heeft vestigingen in; Moerdijk, Waddinxveen, Breda (Hazeldonk) & Roosendaal, alle vestigingen zijn gespecialiseerd in reparaties en onderhoud aan getrokken en trekkend materieel.
In Breda (Hazeldonk) kom je terecht in een uitstekend functionerend team wat sfeer hoog in het vaandel heeft staan.

Dit ga je doen
Wij zijn op zoek naar een (eerste) bedrijfswagenmonteur die zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden in onderhoud en reparatie aan bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel kan verrichten, waarbij de tevredenheid van de klant centraal staat. Werkzaamheden bestaan onder andere uit: constructiewerkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden, repareren en reviseren.
Het kunnen uitvoeren van APK & Tachograaf keuringen is een absolute pre.

Voordelen van AVT
AVT biedt eerlijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en richt zich op de ontwikkeling van haar werknemers. Daarnaast maak je deel uit van een gevestigd familiebedrijf die haar uitstekende reputatie al meer dan vijftig jaar waarmaakt binnen de regio Roosendaal en ver daarbuiten. Bij AVT staan collega’s voor elkaar klaar en is de loyaliteit richting elkaar groot. AVT staat bekend om haar familiaire sfeer wat zich op meerdere manieren uit.

Wil je toch meer weten?
Bekijk de website https://www.avt.nl/ nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met Personeelszaken via pz@avt.nl of via
+31 654 90 60 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Ik help je graag verder! +31 165 85 20 60
pz@avt.nl Contact opnemen