Werken bij AVT

Junior verkoper

40

Hoogvliet

Voor onze vestiging in Hoogvliet zijn wij op zoek naar een Junior verkoper. Ben jij die verkoper die ons verder kan helpen? Lees dan snel de vacature en join team AVT!

 • Vaste groep aan toffe collega’s
 • Goede mogelijkheden om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen
 • Marktconform salaris met een goede CAO
 • Werkplek in een stabiel familiebedrijf

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van lichte diversen bedrijfswagens. Je benadert, bezoekt en onderhoudt nieuwe en bestaande relaties op proactieve wijze en bouwt daarmee een breed en stevig relatienetwerk op in je werkgebied. Je acteert daarbij als business partner door mee te denken over transportoplossingen voor nu en in de verschillende transities naar bijvoorbeeld E-Tech. Ook is het aanbieden en verkopen van reparatie- en onderhoudscontracten en leaseproducten onderdeel van de functie. Je werkt optimaal samen met de Sales manager, welke samen met jou constant de ontwikkelingen bespreekt, en samen met jou nieuwe en creatieve plannen zal maken, om de klant/prospect te bewegen voor ons bedrijf te kiezen.
We laten je het hele Sales traject doorlopen, en je zal alle steun krijgen om een succesvol verkoper bedrijfswagens te worden!
 

Wie zoeken wij?
 • Een aantoonbare interesse op het gebied van verkoop en affiniteit met bedrijfswagens en transport;
 • Je bent een zelfstarter en je optreden is representatief en enthousiast.
 • Een afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau, bij voorkeur een commerciële of technische richting;
Wat bieden wij?
 • Je ontvangt een marktconform salaris
 • 24 vakantiedagen (met mogelijkheid tot bijkopen)
 • Super gemotiveerd team en collega’s
 • Werkplek in een stabiel familiebedrijf
 • De leukste uitjes, borrels en verassingen als blijk voor jouw inzet en waardering.
 
AVT Familie
Werken bij AVT is werken in een groeiende onderneming met ondernemersgeest, waar geen dag hetzelfde is. We Know, We Care, We Create!
 
Werken bij AVT betekent werken in een sfeervol familiebedrijf. Wij ademen de familiesfeer en het wij-gevoel. Met onze 180 medewerkers hebben we samen kennis van techniek, markt en product. Ons succes ligt bij de service voor de klant. Binnen AVT heb je namelijk alles onder één dak. Met de leukste uitdagingen en beste materialen is geen dag hetzelfde. Alles valt te leren, jouw persoonlijke ontwikkeling is erg belangrijk. Bij AVT werk je tenslotte aan je eigen toekomst!
 
Bij jij die technische topper die wij zoeken en heb jij zien om ons jong en enthousiast team compleet te maken? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar pz@avt.nl.


 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Hoi, ik ben Nikki en help je graag verder! 06-54906019
pz@avt.nl Contact opnemen