Werken bij AVT

Commercieel medewerker Bandenservice

in overleg

24

MBO2

25

Breda

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker Bandenservice (Hazeldonk)

Wij zoeken een enthousiaste commercieel medewerker voor onze Bandenservice. Leergierigheid, positiviteit en enthousiasme zijn belangrijker dan opleidingsniveau & ervaring!

Hier kom je terecht
Als Commercieel medewerker Bandenservice versterk je de commerciële tak van de Bandenservice. In dit team werk je nauw samen met de Business unit manager, leveranciers, transporteurs, monteurs & de andere relevante collega's.
Doel is om commerciële groei te realiseren voor Bandenservice en haar goede reputatie te bewaken.
Het team van Bandenservice staat bekend om haar hechte teamverband waar collega’s zich als een vis in het water voelen. Collega’s staan hier voor elkaar klaar en helpen elkaar waar nodig.

Dit ga je doen
Je bent verantwoordelijk voor de omzet van de Bandenservice. Je bent hierbij het eerste aanspreekpunt voor klanten en bezoekt deze ook, hierbij geef je het juiste en eerlijke advies, dit doe je in samenspraak met de werkplaats specialisten. Het klantcontact leg je gedisciplineerd en adequaat vast in een rapportage en deze overleg je structureel in het tweewekelijks overleg met je team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van offertes en help je secundair je collega’s binnen AVT Hazeldonk waar zij jouw kwaliteiten kunnen gebruiken.

Voordelen van AVT
AVT biedt eerlijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast maak je deel uit van een gevestigd familiebedrijf die haar uitstekende reputatie al meer dan vijfenvijftig jaar waarmaakt binnen de regio Roosendaal en ver daarbuiten. Bij AVT staan collega’s voor elkaar klaar en is de loyaliteit richting elkaar groot.

Hier worden wij extra blij van
Ben je positief ingesteld, communicatief in staat professioneel over te komen (Nederlands, Engels en wellicht Duits), vriendelijk, loyaal, empathisch, commercieel en in staat om zelfstandig in een team te functioneren. Dan kom je dicht in de buurt van de ideale match en plannen wij graag een kennismakingsgesprek met je in.

Wil je toch meer weten?
Bekijk de website https://www.avt.nl/ nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met Personeelszaken via pz@avt.nl of via
+31 654 90 60 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Ik help je graag verder! +31 165 85 20 60
pz@avt.nl Contact opnemen