Werken bij AVT

CNC frezer

40

24

Roosendaal

Hou onze klanten in beweging
Als CNC Frezer bij AVT Metaalbewerking zie je oplossingen als niemand anders. Je maakt actief onderdeel uit van een familiebedrijf wat gespecialiseerd en toonaangevend is op het gebied van Voertuigtechniek, Hydrauliek, Truck & Trailer Service & Metaalbewerking. Dit alles om onze klanten in beweging te houden!

AVT werkt hierom met een grote diversiteit aan technieken. De ene dag buig je je namelijk over oude toegepaste technieken en de andere dag vind je mogelijk (letterlijk) het nieuwe wiel aan de wagen uit.

Vandaar onze kernwaarden: We Know, We Care, We Create, waar al onze medewerkers volop de mogelijkheid krijgen om aan bij te dragen.

Hier kom je terecht
AVT Metaalbewerking is een sterke speler op gebied van het nauwkeurig uitvoeren van opdrachten & projecten, en gevestigd in Roosendaal. AVT Metaalbewerking is gespecialiseerd in: Hydraulische cilinders, Manifolds & Draai & Freeswerk, hiermee leveren zij een grote bijdrage aan een bewegende wereld. Het team wat hier zorg voor draagt is klein, hardwerkend en uitstekend functionerend.


Dit ga je doen
Als CNC Frezer ben jij in staat om; (zelfstandig) een machine te kunnen instellen en te programmeren met Fanuc, het draaien van enkele stuks en kleine series, het instellen en beladen van een robot, controleren op maatvoering en toleranties, verantwoordelijkheid dragen voor het eindproduct, het lezen van technische tekeningen en het onderhoud verzorgen aan de CNC machines.


Voordelen van AVT
AVT biedt eerlijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en richt zich op de ontwikkeling van haar werknemers. Daarnaast maak je deel uit van een gevestigd familiebedrijf die haar uitstekende reputatie al meer dan vijftig jaar waarmaakt binnen de regio Roosendaal en ver daarbuiten. Bij AVT staan collega’s voor elkaar klaar en is de loyaliteit richting elkaar groot. AVT staat bekend om haar familiaire sfeer wat zich op meerde manieren uit.

Wil je toch meer weten?
Bekijk de website https://www.avt.nl/ nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met onze HR-manager Tommie Mouwen op 00316-54 90 60 19 of via Tmouwen@avt.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Ik help je graag verder! +31 165 85 20 60
pz@avt.nl Contact opnemen