Werken bij AVT

CNC Draaier

in overleg

40

MBO1

25

Roosendaal

CNC Draaier

Wij zijn op zoek naar een hardwerkende & dienstbare CNC Draaier die graag zelfstandig in een team functioneert. 

Hier kom je terecht
Als CNC Draaier kom je terecht in het team van AVT Metaalbewerking. Een klein maar hecht team waarbij elk lid nauwkeurig en met het oog op kwaliteit aan het werk gaat. Het streven is dat alle leden van het team uiteindelijk zelfstandig kunnen functioneren en hiermee verantwoordelijkheid dragen voor het eindproduct, voor begeleiding is dan ook alle tijd en ruimte. Binnen AVT Metaalbewerking wordt er hard gewerkt maar wel volgens rechtvaardige voorwaarden. Opdrachten worden hierom op tijd en volgens een hoge standaard afgeleverd aan de opdrachtgever. 

Dit ga je doen
Hoe meer punten je voor jezelf kunt afvinken bij onderstaande opsomming hoe vrolijker wij worden. Kun je niet alles afvinken, ook geen probleem bij AVT Metaalbewerking is er ruimte voor scholing en begeleiding. 
•    (Zelfstandig) programmeren en het instellen van de machine met Fanuc 
•    (Zelfstandig) draaien van enkele stuks en kleine series
•    (Zelfstandig) instellen van de belading van de robot
•    Het controleren van maatvoering en toleranties
•    Meedenken aan procesverbeteringen en productieprocessen 
•    Technische tekeningen kunnen lezen 
•    Opruimen & schoonhouden van de werkplek 
•    Machine onderhoud aan de CNC machines

Voordelen van AVT 
AVT Metaalbewerking biedt eerlijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast maak je deel uit van een gevestigd familiebedrijf die haar uitstekende reputatie al meer dan vijftig jaar waarmaakt binnen de regio Roosendaal en ver daarbuiten. Bij AVT staan collega’s voor elkaar klaar en is de loyaliteit richting elkaar groot.  AVT staat bekend om haar familiaire sfeer wat zich op meerde manieren uit. 

Wil je toch meer weten?
Bekijk de website https://www.avt.nl/ nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met onze HR-manager Tommie Mouwen op 00316-54 90 60 19 of via Tmouwen@avt.nl 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Ik help je graag verder! +31 165 85 20 60
pz@avt.nl Contact opnemen