Werken bij AVT

Chauffeur

8-16

Waddinxveen

A. van Tilburg BV (AVT) is een allround familiebedrijf bestaande uit een Technische Handelsonderneming, een divisie Hydrauliek en vier gespecialiseerde Truck- en Trailerservices, te weten in Roosendaal, Breda (Hazeldonk), Moerdijk en Waddinxveen. Onze Truck- en Trailerservices zijn moderne werkplaatsen en zijn gespecialiseerd in reparaties en onderhoud aan getrokken en trekkend materieel. Wij zijn merk ongebonden, waardoor elk merk bedrijfswagen bij ons terecht kan voor alle service, reparatie, onderhoud en keuringen. Deze functie betreft onze vestiging Waddinxveen.

Hou onze klanten in beweging
Als Oproepchauffeur bij AVT hou jij onze organisatie in beweging. Je maakt actief onderdeel uit van een familiebedrijf die gespecialiseerd en toonaangevend is op het gebied van Voertuigtechniek, Hydrauliek & Truck & Trailer, dit alles om onze klanten in beweging te houden! 
AVT werkt hierom in diverse regio’s om zoveel mogelijk klanten te voorzien van onze service. Een opgeruimd en efficiënt magazijn en een snelle toevoer van producten zijn vandaar van onmisbaar belang, als Oproepchauffeur draag jij bij aan een bewegende wereld en tevreden klanten. 
Vandaar onze kernwaarden: We Know, We Care, We Create, waar al onze medewerkers volop de mogelijkheid krijgen om aan bij te dragen. 

Hier kom je terecht
A van Tilburg B.V. (AVT) is een allround familiebedrijf gespecialiseerd in diverse technische vakgebieden. AVT heeft vestigingen in; Moerdijk, Waddinxveen, Breda (Hazeldonk) & Roosendaal.
Hierdoor heet AVT een groot gebied waarin het actief kan en mag zijn. 

Dit ga je doen
Als oproepchauffeur zorg je ervoor dat (lege) vrachtwagens bij onze klanten worden opgehaald & teruggebracht. Hiermee ben je automatisch het visite kaartje van AVT & onze klanten. Om dit werk te kunnen verrichten ben je in het bezit van een rijbewijs CE & heb je een flexibele instelling.
Kan je daarnaast ook nog bijspringen in ons magazijn dan zou dat helemaal fantastisch zijn. 

Voordelen van AVT 
AVT biedt eerlijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en richt zich op de ontwikkeling van haar werknemers. Daarnaast maak je deel uit van een gevestigd familiebedrijf die haar uitstekende reputatie al meer dan vijftig jaar waarmaakt binnen de regio Roosendaal en ver daarbuiten. Bij AVT staan collega’s voor elkaar klaar en is de loyaliteit richting elkaar groot.  AVT staat bekend om haar familiaire sfeer wat zich op meerde manieren uit. 

Wil je toch meer weten?
Bekijk de website www.avt.nl nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met de afdeling Personeelszaken op +31 088 276 20 60 of via pz@avt.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Hoi, ik ben Nikki en help je graag verder! 06-54906019
pz@avt.nl Contact opnemen