Werken bij AVT

Chauffeur CE

Breda

Hou onze klanten in beweging
Als chauffeur bij AVT hou jij onze organisatie in beweging. Je maakt actief onderdeel uit van een familiebedrijf die gespecialiseerd en toonaangevend is op het gebied van Voertuigtechniek, Hydrauliek & Truck & Trailer, dit alles om onze klanten in beweging te houden! 
AVT werkt hierom in diverse regio’s om zoveel mogelijk klanten te voorzien van onze service. Als chauffeur draag jij bij aan een bewegende wereld en tevreden klanten. Vandaar onze kernwaarden: We Know, We Care, We Create, waar al onze medewerkers volop de mogelijkheid krijgen om aan bij te dragen. 

Hier kom je terecht
A van Tilburg B.V. (AVT) is een allround familiebedrijf gespecialiseerd in diverse technische vakgebieden. AVT heeft vestigingen in; Moerdijk, Waddinxveen, Breda (Hazeldonk) & Roosendaal.
Hierdoor heet AVT een groot gebied waarin het actief kan en mag zijn. 

Dit ga je doen
Als chauffeur zorg je ervoor dat (lege) vrachtwagens bij onze klanten worden opgehaald & teruggebracht. Hiermee ben je automatisch het visite kaartje van AVT & onze klanten. Om dit werk te kunnen verrichten ben je in het bezit van een rijbewijs CE én een goede glimlach. 


Wat bieden wij?
  • Je ontvangt een marktconform salaris
  • 24 vakantiedagen (met mogelijkheid tot bijkopen)
  • Super gemotiveerd team en collega’s
  • Werkplek in een super stabiel familiebedrijf
  • Sportieve vrijdagmiddagborrels
  • De leukste uitjes, borrels en verrassingen als blijk voor jouw inzet en waardering.
Wil je meer weten?
Bekijk de website www.avt.nl nog eens goed, en neem anders vrijblijvend contact op met de afdeling Personeelszaken op +31 088 276 20 60 of via pz@avt.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Hoi, ik ben Nikki en help je graag verder! 06-54906019
pz@avt.nl Contact opnemen