Werken bij AVT

Bedrijfswagenmonteur

32-40

MBO2

25

Moerdijk

Voor de vestiging in Moerdijk is AVT op zoek naar een bedrijfswagenmonteur. AVT Truck&Trailer is een sterke speler op het gebied van merk ongebonden onderhoud van trucks en trailers in de wegtransport. Wij zijn een modern gespecialiseerd bedrijf in reparaties en onderhoud aan getrokken en trekkend materieel, zoals bedrijfswagens en vrachtwagens. Wij hebben vestigingen in Moerdijk, Hazeldonk (Breda), Waddinxveen en Roosendaal.

Bedrijfswagenmonteur gezocht voor hecht en uitstekend functionerend team. 


Voor de vestiging Moerdijk is AVT op zoek naar een bedrijfswagenmonteur. 

Wie zijn wij?
Bij AVT Moerdijk zijn 2 Business Units actief: AVT Truck & Trailerservice en AVT Tankservice.
De afdeling Truck & Trailerservice is al vele jaren een bekende naam in Moerdijk.
Net als op de andere vestigingen van AVT worden ook hier alle reparaties aan trucks en trailers uitgevoerd. AVT moerdijk bestaat momenteel uit 11 teamspelers.

AVT Moerdijk maakt deel uit van AVT, een familie bedrijf wat zichzelf al meer dan 56 jaar onderscheid in de techniek, en waar medewerkers vaak met veel plezier langdurig actief zijn. 

Wat doen wij?
Voor alle merken trucks is diagnose apparatuur beschikbaar, en worden defecte onderdelen vervangen door OEM onderdelen of betrouwbare alternatieve onderdelen.

De focus van onze vestiging ligt echt op het onderhoud van trucks/motorwagens.

Sinds 2014 zijn wij met AVT Tankservice gestart, een afdeling waar de focus vooral ligt op het onderhouden, de service en het keuren van ADR tank & transportmiddelen. 
Denk hierbij aan tankcontainers & tankopleggers (vooral klanten in de Industriële reiniging), daarnaast doen wij het onderhoud en de keuringen van brandstoftransportmiddelen.
Wij staan bekend om onze plezierige werk & teamsfeer en besteden daar dan ook veel tijd en aandacht aan! 

Wat bieden wij: 
Een leuke en afwisselende baan waarbij geen enkele klus hetzelfde is.
De ene klus is aan een (tank)oplegger, de andere aan een truck en mocht je interesse hebben, ook bij de afdeling Tankservice is er werk genoeg!

Eventuele kosten voor je school/opleidingen/cursussen komen volledig bij ons te liggen, wij maken een technische topper van je! Daarnaast bieden wij eerlijke arbeidsvoorwaarden en een goed toekomstperspectief bij een eerlijke, fijne & veilige werkgever. 


Wat verwachten wij van jou:
Wij zoeken hoe cliché ook een enthousiaste en échte teamplayer.
Technische kennis is fijn , maar geen must, in onze optiek is alles te leren. 
Affiniteit met techniek is echter wel een pre.


 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Als we ondersteuning kunnen gebruiken, dan nemen we zelf contact op met externe partijen.

Direct solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Meer vacatures

Dat klinkt goed, he?

Neem contact met mij op!

Ik bespreek graag onze mogelijkheden voor jou binnen AVT

Ik help je graag verder! +31 165 85 20 60
pz@avt.nl Contact opnemen